Пътуваме за Маджарово със 100

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 21, 2021 08:34

Пътуваме за Маджарово със 100

Акценти

  • Регионален вестник, # 23/955 година XVIII, 18 юни -24 юли 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Голяма част от най-краткият път до най-забутана община в Хасковска област вече е ремонтиран и шофьорите трябва да забравят за кошмарите при пътуването по него. През тази седмица бяха ремонтирани най-компрометираните участъци от пътя Път III 808 – Харманли – Разклон за с Върбово. Работници от Областно пътно управление правиха машинни кърпежи на асфалтовата настилка, на някои места извършиха и локален ремонт. Сега предстои изчистване на храстите около пътя и полагане на маркировка.
В ход са и финалните дейности по рехабилитацията на друга отсечка от този път. Тя е от разклона за село Тънково до село Долни главанак. В сряда, 16 юни, започна полагането на последния, износващ слой на шосето.
Предстои поставяне на мантинели, знаци, а последната дейност е полагане на маркировка.
Ремонтът на отсечката на път III – 808 от километър 23/380 разклон за с. Тънково, до км 38/871 км, разклон с. Долни Главанак започна през август 2020-а и се извърши от АБ – АД.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 21, 2021 08:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама