Приз за Община Свиленград за развитие на младежта и спорта

Сакарнюз
От Сакарнюз април 25, 2024 09:03

Приз за Община Свиленград за развитие на младежта и спорта

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 16/1088, година XXl, 19 - 25 април 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Калина Райкова

Кметът на община Свиленград Анастас Карчев получи националната награда за 2024 г. на Асоциацията на българските градове и региони в категория “Младежки дейности и спорт”.
Годишните награди на Асоциацията на българските градове и региони се присъждат в 28 категории. Участват всички общини в България, а победителят се определя сред пет номинирани.
Асоциацията на българските градове и региони тази година отбелязва 20 години от създаването си. Сред целите й са: подпомагане на развитието на местното самоуправление и местната демокрация, подкрепа на градските власти за повишаване ефективността на управлението в интерес на гражданите и в съответствие с европейските ценности и стандарти. Партньор на асоциацията е фондация „Конрад Аденауер”.
Церемонията се състоя в Казанлък по време на национален зелен форум на тема „Интегриращата роля на общините в зелената трансформация и дигитализация”. В събитието участваха представители на общини, министерства, учени, представители на бизнеса, неправителствени организации и др.

Сакарнюз
От Сакарнюз април 25, 2024 09:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама