Пренасочиха капиталовите разходи за неотложни нужди

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 8, 2024 18:43

Пренасочиха капиталовите разходи за неотложни нужди

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 02/1074, година XXl, 12 - 18 януари 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

На последното за 2023 г. Заседание на ОбС – Тополовград съветниците приеха промяна в Плана на поименния списък на капиталовите разходи на общината.
Тези промени не касаят увеличаване или намаляване на средствата, а преструктуриране, което да насочи планирани средства за по-неотложни и необходими материали и средства за подобряване на дейността и работата.
Така например в ДЛПЛР – с. Радовец средствата ще отидат за закупуване на сушилня и климатици, в СУ „Д-р П. Берон“ – за закупуване и монтаж на нов струг за професионалното обучение на учениците, както и за купуване и монтаж на климатици. Електрически котлон ще бъде закупен за ДГ „Щастлива детство“, а за НУ „Кирил и Методий“ – 10 преносими компютри.
Климатик и музикална система ще си имат в ОУ „Иван Вазов“ – с. Устрем, компютри, климатик и система за видеонаблюдение – в общинския Исторически музей и „Терзиевата къща“.
Има и още няколко прехвърляния от този род, като всички касаят подобряване на материалната база в тези различни общински структури.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 8, 2024 18:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама