Послание на Стоичков достигна до деца в Любимец

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 10, 2022 15:12

Послание на Стоичков достигна до деца в Любимец

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 7 - 13 октомври 2022 г., брой 36/1014, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Христо Стоичков направи специално видеобръщение към децата от училище „Захари Стоянов“, Любимец. То бе излъчено на 30 септември, когато бе Европейският ден на спорта.
Празникът бе отбелязан от учениците от южния град, а посланието на Стоичков беше излъчено на видеостената в учебното заведение.
Легендата на Барселона и българският футбол ги мотивира да спортуват, да се учат и също така им пожела да растат в един мирен и спокоен свят.
„Щастлив съм да ви поздравя със спортния празник на вашето любимо училище “Захари Стоянов” и да ви пожелая да бъдете здрави и много да се учите. Да израснете в един мирен свят, за който мечтаем всички. Да спортувате и да бъдете упорити! Пожелавам ви да прославите България! Благодаря ви и много успехи!”, се казва в посланието на легендарния номер 8 на България и Барселона.
„Щастливи сме, че легендата на българския футбол отправи личен поздрав към нашите възпитаници да бъдат трудолюбиви, упорити, да преследват мечтите си, за прослава на България!, сподели във Фейсбук страницата си Дочка Кючукова, директор на учебното заведение.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 10, 2022 15:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама