Полицията задържа мъжът, ограбил бензиностанция в Тополовград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 23, 2022 16:00

Полицията задържа мъжът, ограбил бензиностанция в Тополовград

Акценти

  • В хода на процесуално-следствените действия е намерен и пистолета, който се оказал пластмасов

Свързани публикации

Полицаи са задържали мъжът, който обра бензиностанция на „Петрол“ в Тополовград на 12 март. В тяхното съобщение се казва, че служители от управлението в Тополовград и колегите им от дирекцията в Хасково са задържали 33-годишен мъж. Той признал подробно и в детайли действията си по престъпното деяние, които биха могли да са известни само на извършителя. Като мотив посочил, че имал да изплаща кредит от предишен период.

Задържането му е станало след координация от служители на ГДНП със служители полицията от Хасково и Велико Търново вчера в късния следобед, а заподозреният е задържан в с. Патреш.

В хода на процесуално-следствените действия е намерен и пистолета, който се оказал пластмасов, но по външни белези бил близък до истински.

Припомняме, че на 12 март в тополовградската бензиностанцията нахлул маскиран мъж, когато служителката отчитала дневния оборот. По данни на жената, нападателят опрял пистолет в главата й и взел парите – над 1500 лева. След като завързал ръцете на жената с тиксо, задигнал мобилния й телефон и 5 кутии цигари, избягал. Минути след като се освободила, жената се обадила за помощ.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 23, 2022 16:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама