Победителите в „Един за друг“ разделиха наградата си с Тина и Станимир

Сакарнюз
От Сакарнюз май 28, 2021 13:20

Победителите в „Един за друг“ разделиха наградата си с Тина и Станимир

Ива Вангелова

Много малко не достигна на двойката Тина и Станимир от Харманли да спечелят първото място в предаването „Един за друг“. Въпреки многото загубени игри и номинации за елиминации, те успяха да достигнат до самия финал и да се съревновават с друго семейство за голямата награда. Оказа се обаче, че късметът при последната битка не бе на тяхна страна.
Големите победители във втория сезон на риалитито станаха Тяна и Иво. След трудна и емоционална игра те успяха да си извоюват категоричната победа.
Тина и Станимир не успяха да спечелят първото място, но и не си тръгнаха с празни ръце.
Двойката-победител единодушно решиха да поделят паричната си награда от 88 430 лв. с тях.
По време на предаването двете двойки много се сближиха и неведнъж Тяна и Иво казваха, че ако те не спечелят, искат Тина и Миро да го направят. „И понеже стоим зад своите думи, искаме да си поделим наградата с тях. Двамата заслужават точно толкова, колкото заслужаваме и ние. Така го приемаме и така го чувстваме“, допълниха още те.
От своя страна двойката от Харманли сподели в ефира на НОВА, че „Жестът, който Тяна и Иво правят за нас, не може да се опише с думи“. „Явно са видели нещо в нас, което ние не виждаме. Наистина сме безкрайно благодарни и може би цял живот ще бъдем. Те са човеци с главно „Ч“, коментираха Тина и Станимир достойната за уважение постъпка.

В продължение на 3 месеца телевизионното риалити „Един за друг“ изправи 13 влюбени двойки пред редица предизвикателства и емоции. Всички те проявиха впечатляваща издръжливост, безкомпромисна упоритост и доказаха, че са „Един за друг“.

Сакарнюз
От Сакарнюз май 28, 2021 13:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама