Отбелязаха 93 години на НУ „Отец Паисий“ – Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 15, 2023 10:23

Отбелязаха 93 години на НУ „Отец Паисий“ – Харманли

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 12 - 18 май 2023 г., брой 18/1042, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Със спортни игри и рецитал на 5 май в „НУ „Отец Паисий“, Харманли, отбелязаха 93 години от създаването на училището.
В приветственото си слово директорът Светла Желязкова отбеляза: „Този празник е най-значимият, най-вълнуващият за едно училище, защото е повод не само за равносметка и вглеждане в историята, но и поглед към бъдещето“.
Имаше спортен турнир по футбол и народна топка между ученици от празнуващото училище, НУ „Алеко Константинов“, ОУ „Иван Вазов“ и СУ „Неофит Рилски“. Най-добрите бяха наградени.
В празничната програма се включиха музикална група „Звънчета“, с ръководител Петя Карабакалова, и танцов състав, с ръководен от Паулина Веселинова.
Рецитал изнесоха деца от четвъртите класове.
Най-добрите ученици бяха наградени с грамота и парична премия. Това са: Ева Хубенова от 4.а клас, Дария Пашова от 3.а и Ния Митева от 2.а клас.
Призове получиха и победителите в конкурса за рисунка „Моето училище“. Те са за: Алейтин Алейтин, Стефани Стефанова и Надежда Юлиянова.
Гости на празника бяха Йордан Малинов – председател на ОбС, Георги Бакалов – директор на ЦСОП „П. Р. Славейков“, Светла Георгиева – директор на ОУ „Иван Вазов, Красимира Христова, Яна Заркова и Надежда Колева от Училищното настоятелство.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 15, 2023 10:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама