Община Симеоновград избира доставчик на топъл обяд

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 14, 2021 14:30

Община Симеоновград избира доставчик на топъл обяд

Акценти

  • Регионален вестник, # 26/958 година XVIII, 9 - 15 юли 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

От Община Симеоновград са обявили обществена поръчка за „Приготвяне и доставка на топъл обяд – кетъринг по предварителна заявка на Община Симеоновград, за лица от уязвими групи“.
Прогнозният брой на лицата от уязвими групи в Община Симеоновград, определени за правоимащи да получават услугата, възлиза на не повече от 560 лица.
Осигуряването на топъл обяд представлява еднократно хранене, което включва – супа – минимум 250 грама, основно ястие – минимум 300 грама (поне едното от които месно), хляб – минимум 150 грама, и поне веднъж седмично десерт – минимум 150 грама.
Предоставянето на топлия обяд следва да се извършва в Симеоновград на ул. „Търговска“ №25, ЦСРИ на пл. “Шейновски“ №7, сграда на бивш „Стационар“ на ул. “Александър Батенберг“ 2А, където е Пенсионерският клуб.
Доставки ще има и по селата Константиново, Троян, Свирково, Дряново, Пясъчево, Навъсен, Калугерово и Тянево.
Приготвянето и доставката на храната се извършва всеки работен ден на всеки календарен месец.
Доставката е във връзка с предоставяне на безвъзмездна финансова помощ – Топъл обяд в условията на пандемията от Ковид-19.
Прогнозна стойност (без ДДС) е 134 971,20 лева, а срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е 27 юли 2021 година.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 14, 2021 14:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама