Никой да не противоречи на Малинов

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 13, 2022 08:04

Никой да не противоречи на Малинов

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 8 - 14 април 2022 г., брой 14/992, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Никой не може да противоречи на председателя на ОбС-Харманли Йордан Малинов и всеки който има някаква критика към управлението, е прекъсван или му е отнета думата. Така може да се охарактеризира новият ред в местния парламент, ръководен от господин Малинов.
Освен това първият сред равни си позволява да коментира различни казуси, а на останалите това не е разрешено.
По правило коментарите и изказванията в ОбС се правят само от опозицията, а от многолюдната група на ГЕРБ за последните три година съветниците, изразили мнение, се броят на пръсти. Но и едните и другите не горят от желание да поставят въпроси за обсъждане в този важен орган за управление на общината, а се задоволяват с дребни въпроси и питания.
В комбинация с технически неиздържаните онлайн заседания, при които не всички съветници могат да се чуят добре, най-важният орган за местно самоуправление се превърна в едно безлично събрание, което само одобрява решението на кмета, а дебатите по тях или не се допускат, или се ограничават.
За това в голяма степен допринася и поведението на председателя Малинов, което рязко контрастира с онова, което той демонстрираше преди да седне на този стол и бе обикновен съветник, с който можеше да се води диалог.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 13, 2022 08:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама