Нека помогнем на Адриан да оздравее!

Ива Вангелова
От Ива Вангелова септември 13, 2023 18:10

Нека помогнем на Адриан да оздравее!

Акценти

  • Вестник "Сакарнюз", бр. 33/1057, 8 - 14 септември 2023 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Тригодишният Ади от Харманли страда от вид раково образувание невробластом с множество генни мутации. След две последователни животоспасяващи операции, малкият герой има нужда от средства, за да продължи лечението си извън страната.
Семейството на детето са взели решение да продължат битката за живота му в чужбина, с надежда, че екип от онколози от клиника Koç Üniversitesi Hastanesi в Истанбул и колегите им от American Hospital Istanbul ще дадат всичко от себе си Ади да се справи докрай. Ако искате да го подкрепите в този нов етап на лечение и упорита битка, можете да го направите чрез дарение на посочените сметки.
IBAN:
BG71STSA93000027735865
Титуляр: Рени Миткова Митева
Или
Revolut номер: @reni2ec6d
Дарителски кутии също ще бъдат поставени в различни точки на страната.
В своя публикация родителите на Ади споделят: „В България всяка седмица три деца се разболяват от рак. Ракът не подбира, не дискриминира, не се вълнува, че обичаш детето си повече от всичко на този свят… Не се влияе също и от това колко си богат или беден. Може да се случи на всеки в един миг, след който целият свят се срива и ни променя завинаги.
Този миг поставя началото на жестока битка, съпътствана от тежка физическа болка и безмилостна социална изолация. Ракът е крадец. Той краде безгрижното детство, приятелите, облика. Отнема на децата ни всичко, което обичат да правят. То е изместено от безкрайни дни на болка, понякога и на отчаяние. Цялото семейство е засегнато от болестта и животът никога няма да бъде същия за тях.“
„Въпреки всичко това, ние никога няма да спрем да се борим!“, завършват те.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова септември 13, 2023 18:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама