Мотористи изляха адреналина си на шоу

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 6, 2016 10:21

Мотористи изляха адреналина си на шоу

Стотици мотористи показаха най-голямата си страст в Харманли през изминалата неделя, 24 април. За да бъдат гости и част от събитието някои от тях дойдоха от всички краища на страната. Мероприятието събра стотици зрители, наредили са на тротоара главната улица. Състезанието бе на стартови отсечки в различните класове, според кубатурата на двигателя.

На първия старт застанаха 600 кубиковите машини. Там имаше 5 участника, които претендираха за първото място.

От тях на първо място стана Ангел – Ронито с Ямаха R 6, който изпревари съгражданинът си Генчо Генчев с Кавазаки 1 000 кубика.

При 750 куб. машини имаше 15 старта. Там на първо място се класира Добри Кузев от мото клуб „Хиените“ – Хасково. Той направи по добър старт с неговият Сузуки GSXR 750 и изпревари този на Георги Георгиев – Гуренцето от Харманли с Сузуки GSXR 750.

При клас 1000 кубика участие взеха 5 състезатели. На първо се класира Милен Петков – Мишката от Нови Пазар със Сузуки GSXR 1 000. На второ бе Милен Иванов – Зелето от Харманли с Кавазаки ZX10R.

На стартовите отсечки модератор бе Милен Делчев – Мечката.„Състезанието премина отлично и бе доста добре организирано. Най-важното е, че не станаха инциденти. Радостно бе, че и времето беше с нас.“, допълни стартера.

По време на събора на публиката бе представени атрактивно каране на Христо Алипиев от Любимец, Михаил Бакърджиев – Набора от Свиленград и Димитър Янакиев. Те спечелиха овациите с атрактивното стънд шоу, което им донесе още много фенове.

След края на шоуто участниците направиха обиколка на града с кмета на града Мария Киркова, която предварително благодари на участниците и ги предупреди да внимават с мощните си машини.

Рокери и техните фенове показаха, че традиционния мото събор е като втори празник за малкото градче.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 6, 2016 10:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама