,,Мис Бонбонче” раздаде награди чрез томбола

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 5, 2009 18:49

,,Мис Бонбонче” раздаде награди чрез томбола

Акценти

  • Вестник "НОВИНИ", Интеренет издание година VII, 5-8 януари 2009 г

Свързани публикации

Пламен Пенев от Харманли получи цветен телевизор Crown от новогодишната томбола на супермаркет ,,Мис Бонбонче“. Друг Пламен, само че Маринов, се качи в BMW със спечелената от него прахосмукачка. Микровълновата печка се падна на Тодорка Гочева.
Томболата бе обявена преди два месеца, малко след откриването на магазина, като в нея можеше да се включи всеки, който направи покупка над определена сума. Желаещите да участват трябваше само да си напишат името и телефон за връзка на талон, който им бе даван от касиерката, след което пускаха в урна, намираща се до касите.
На тегленето, което се проведе часове преди да си отиде и последния ден от годината – 31 декември, печелившите билети бяха изтеглени от няколко деца. Те ги подаваха на Лидия Колева, която съобщаваше името на печелившия, а съпругът й Николай се обаждаше по телефона на спечелилите, за да дойдат да си вземат наградата. Освен телевизора, прахосмукачката и микровълновата печка имаше и няколко утешителни – вкусна торта от магазини “Чочко” и бутилка шампанско.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 5, 2009 18:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама