Ловно рибарското дружество на Тополовград отбеляза 125-годишнината си

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 19, 2024 10:40

Ловно рибарското дружество на Тополовград отбеляза 125-годишнината си

Акценти

  • Празникът уважиха главният секретар на Националното ЛР сдружение "СЛР България" Даниел Тошков

Свързани публикации

Сдружение „Ловно-рибарско сдружение – Тополовград“ отбеляза 125 години от създаването си с впечатляващ празник. Той започна с шествие по главната улица “България“, начело на което бяха знамената на ловните дружинки от сдружението. Спря на площад „Освобождение“, където бяха поднесени венци и цветя пред паметника в памет на ловци, риболовци и природозащитници от общината.
След това празника продължи в красивата околност на манастира „Света Троица“. Председателят на ЛРС „Тополовград“ Гошо Атанасов поздрави членовете на сдружението и пожела много успехи в цялостната им дейност.
Събитието бе уважено от главния секретар на Националното ЛР сдружение „СЛР България“ Даниел Тошков, който приветства ловците и риболовците и връчи плакет и грамота на председателя Атанасов в чест на юбилея.
Той връчи награди на изявени членове на сдружението.
Гости на тържеството бяха и председателят на ОбС – Тополовград Силвия Георгиева, зам.- кметовете на общината Красимира Атанасова, Данчо Трифонов и Хараламби Мочев, други официални лица и много гости от съседни ловно-рибарски сдружения.
От името на Общината зам.-сметът Мочев поздрави всички членове на сдружението, а Красимира Атанасова връчи грамота и плакет на ЛРС – Тополовград.
Прочетени бяха поздравителни адреси от сдруженията от Котел, Болярово, Сунгуларе, Хасково, Свиленград, Харманли, Любимец и др.
След официалната част членовете на 19-те Ловни дружинки на ловците и риболовците от Община , оформили свои трапези на различни места под сенките на големите орехи в местността, се отдадоха на заслужено празнуване и веселие.
Тон към общото добро настроение на празника дадоха и музикантите от оркестър „Елхово“, с ръководител Тодор Ангелов и народните певици Виолета Калинова и Дарина Петрова.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 19, 2024 10:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама