Лечебна, забравена, неразгадаема, налична, завещана от силите на времето клиника /Мастейра /Сакар/

Веселин Кълвачев
От Веселин Кълвачев декември 1, 2023 17:14

Лечебна, забравена, неразгадаема, налична, завещана от силите на времето клиника /Мастейра /Сакар/

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 44/1068, година XX, 24 - 30 ноември 2023 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Целоживотна клиника за енергийно лечебното лекуване на тяло и дух.
Времето е река от Енергии, Движения, Материи и Живот. Животът е един от вселенските закони. А Духът е нещо Велико, завещана Карма по пътя…
Завещана, вечна, покрита, забравена, налична, неразбираема, лечебна, нежна лечебно-енергийна сила на Мастейра /Сакар.
Налична естествена лечебница, вечни артефакти създадени от силите на Вселената в планината остров.
Артефакти от Мегалитната елипса около гранитния плутон, групови елементи маркиращи силата на енергийните линии и точки, енергии излъчвани от кварца, златото, урана, забравено за винаги знание, уникални възможности, неразгадаем символ, енергийните строители…
Забравени, заключени, съществуващи, действащи знания за природните енергии и взаимодействието им с разума.
Слънчевата енергия е най-мощната, с която разполагаме тук. Това че виждаме само част от излъчвания спектър, изобщо не ограничава останалата част от него да действа върху всичко на Земята.
Енергията, идваща от слънцето, променя енергията на всичко, до което се докосне.
Най-яркият и измерим пример е разликата на потенциала на електричеството, което всеки познава в основата на един хълм и в най-високата му точка.
Но електричеството е следствие на много по-високочестотна енергия, наричана од, оргон, ци, прана и как ли не още. И тя, както и електричеството, има своите противоположни потенциали – ин и ян, женска и мъжка, Ор и Дор и всякакви други наименования. Всяка молекула от телата ни, както и всичко от Земята се нуждае и от двете ѝ съставляващи, за да може да съществува.

Земята и йоносферата ѝ са огромен кондензатор, като йоносферата е с положителния знак, а Земята е с отрицателния.
Земята постоянно поема слънчева и космическа енергия с положителен знак, като с най-висок потенциал е най-повърхностният ѝ слой – у нас около 40 до 50 см. Това, че цялото и пространство е с електрически потенциал минус, не означава, че той е еднакъв навсякъде. Колкото по-надълбоко в нея се навлиза (става въпрос само за няколко метра), толкова потенциалът е по-електроотрицателен. Това ѝ свойство са използвали и създателите на земните батерии. Същото са използвали и знаещите древни.
„Мегалитните структури са живи“
Силата на од се увеличава по изгрев слънце и намалява с настъпването на вечерта.
А това е връзката, която пояснява как и защо мегалитите и скално изсечените ритуални места се активират и излъчват с определена минутна честота (като едновременно имат и няколко други ритъма).
„Енергийно – Магнитни портали свързват земята със слънцето“ тава е миниатюрна част от мрежата на Времето.
Осъзнати енергийни точки:
Мегалитни структури като кабинети за лечение за личностно ползване и развитие.
Долмени:
За съжаление са останали малко такива, които са във вида, в който са предвидени да действат. За да работят по предназначението си, те трябва да са покрити от земен насип. Когато са изровени, както е показано на снимката, им се променя енергетиката. Получават и излъчват слънчева енергия, която е излишна в случая. Камъните от конструкцията създават енергийна защита от всякакви земни и други енергии. Обикновено около тях има и кръг от кварцови камъни, които предварително възспират земните енергии. Когато човек влезе в такава структура, мозъкът престава да получава външни дразнения и свързването с нормалната истинска същност се улеснява многократно. Какво ще прави и променя човекът за себе си в долмена си е абсолютно негово решение.
Живият кварц:
В Мастейра /Сакар има много, много кварц, като кръвоносна система, гранитният плутон е обвит с кварцови жили. Кварцът е минерал – хранилище на информация, той съхранява, има памет, кристалната решетка излъчва импулси. Кварцът е енергиен усилвател, той е част от силата на мегалитната конструкция. Кварцът е лечител на тяло и душа. Поседнете, оставете се на вечна терапия поне за момент.
Златото като попивателна. То притежава свойството да преобразува честотата на енергията, да я поема и излъчва. Тук има злато…
Тук има уран, той е в сърцето на планината, излъчва…
Гранитният плутон. Гранитът остава непроменен през целия си живот, изолатор. Гранитът не е добър проводник на електричество, той е изолатор, мегалитите като изолиращи конструкции, изолатори за вътрешна концентрация и медитация.
Гранитът е магматична смес от плагиоклаз, фелдшпат и кварц.
Мегалитните конструкции около гранитната елипса вероятно са Структури Изолатори за тялото и душата, места за вътрешна концентрация… на енергийно поле, място за лечение осъзнато…
Излъчваната енергийна сила на скалните ритуални места е налична на разположение върху енергийните земни линии. Енергийните земни линии също както и водата са налична система насочени към най-силно енергийното място. Това са върховете.
Древните прекрасно са я познавали, чувствали използвали. Ние разполагаме с вечна универсална лечебница.
Времето тиктака, мига, ще изтече за миг…

Веселин Кълвачев
От Веселин Кълвачев декември 1, 2023 17:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама