Когато мечтите се сбъдват

Сакарнюз
От Сакарнюз септември 13, 2023 09:07

Когато мечтите се сбъдват

Акценти

  • Вестник "Сакарнюз", бр. 33/1057, 8 - 14 септември 2023 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Боголюба Георгиева от Харманли е приета в Пенсилванския университет /University of Pennsylvania/. Тази година тя завърши средното си образование в ГПЧЕ „Асен Златаров“ – Хасково.
От детска възраст мечтае да учи в чужбина. По първоначален план е искала да продължи обучението си в Англия, но в последствие настъпват промени. Баща ѝ я насочва към Америка и по-конкретно към стипендията Фулбрайт. Реално той е големият мотиватор Боги да се насочи към университет в Америка. И след дългия процес на кандидатстване, тя избира Пенсилванският университет, наричан също накратко Пен (Penn) или ЮПен (UPenn), който е частен изследователски университет от Бръшляновата лига, намира се във Филаделфия, щата Пенсилвания. Специалността, която си е избрала е „Криминология“, а за втората се колебае между „Психология“ и Компютърни науки. За магистратурата е сигурна, че ще бъде в Англия.
За третата година от следването си смята да направи един обмен, като е избрала това да бъде в Япония.

Сакарнюз
От Сакарнюз септември 13, 2023 09:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама