Киноложко дружество спечели награди от специализирана изложба

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 3, 2022 09:27

Киноложко дружество спечели награди от специализирана изложба

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 3 - 9 юни 2022 г., брой 21/999, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Представители на „Киноложко дружество Харманли“ спечелиха престижни награди от XIX специализиранa изложба „Български Голдън Ретривър Клуб“ за породата „Голдън Ретривър“.
Тя се състоя в неделя, 29 май, в зала „Колодрума“, Пловдив, и в нея участва Христо Гочев (председател на харманлийското киноложко дружество) с младо женско куче Cristal Hope One Star Gate, родено и отглеждано в харманлийския развъдник One Star Gate.
Съдия на изложбата беше испанецът Рафаел Мало Алкрудо.
След оспорвана битка между 34 кучета от породата, внимателно и професионално отсъждане на съдията, кучето на Христо стана победител и се окичи с титлата „Клубен шампион на България за 2022 г.“
Кристина Димитрова (член на УС на дружеството) участва с произведения, отгледан, подготвен и представен от нея Empire of White Smiles Cash. Той е син на най-титолования самоед в България Smiles of Seven Hills Codi на изложбата с ранг CAC на ден по-рано в Пловдив, където кучето в клас „бебе“ взе призовата титла за „най-красиво бебе на изложбата“ (Baby Best in Show).
На специализираната изложба на пета породна група Кеш отново спечели приза най-красиво бебе и донесе още поводи за гордост и радост.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 3, 2022 09:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама