„Кей енд Ви“ ще доставя храна за 500 човека и в община Свиленград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 17, 2022 10:47

„Кей енд Ви“ ще доставя храна за 500 човека и в община Свиленград

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 11 - 17 февруари 2022 г., брой 6/984 година
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

За приготвяне и доставка на топъл обяд на най-нуждаещите се лица в община Свиленград е избрана фирмата „Кей енд Ви“ ООД. Дружеството и още две – „Василев ООД“ и „Индекс трейд“ ООД, подадоха оферти за обществената поръчка, обявена от Общината.
Менюто включва супа, основно ястие, хляб и веднъж седмично десерт.
Целеви групи по изпълнявания проект „Топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19“ са:
1. Лица без доходи или с ниски доходи под линията на бедност – хора в затруднение поради влошената икономическа обстановка в страната, хора, които поради възрастта си или налични увреждания са в по-висок риск от заразяване и неблагоприятно протичане на инфекцията.
2. Лица, поставени под карантина – без доходи или с ниски доходи под линията на бедност и нямат близки, които да им окажат подкрепа;
3.Лица, обект на социално подпомагане, за които е установена нужда от допълнителна подкрепа и в условията на извънредна епидемична обстановка, са в невъзможност да задоволят основните си жизнени потребности”
Средствата за храната са от „Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане 2014-2020“
Общият брой нуждаещи се, които ще получават топъл обяд на територията на община Свиленград е 50 за 122 прогнозен брой работни дни, с включена опция за удължаване от 126, до края на 2022 година.
Прогнозна стойност (без ДДС) BGN 292 950,00. Кей енд Ви“ ООД са предложили 291 834,00, втори са „Василев“ ООД с 292 392,00 и трети – „Индекс трейд“ ООД с оферта 292 950,00 лева
Същото трио от дружества кандидатства в Симеоновград и там се получи същото класиране и отново първи бяха „Кей енд Ви“ ООД.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 17, 2022 10:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама