Кандидат-депутати от ДБ:„Защо в Харманли институциите на отговарят на сигналите на гражданите?“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 16, 2022 09:35

Кандидат-депутати от ДБ:„Защо в Харманли институциите на отговарят на сигналите на гражданите?“

Акценти

  • Те приканиха своите симпатизанти да убеждават хората да гласуват разумно, за да променят живота си към по-добро.

Свързани публикации

Катя Панева и Кремена Кунева, кандидат-депутати от две листи на „Демократична България“, се срещнаха в Харманли с граждани и коментираха наболели проблеми.

Госпожа Панева, като бивш областен управител обясни какви пречки са преодолени, преди теренът под „Изворът на Белоногата“ от държавен, да бъде прехвърлен на общината, за да може тя да се разпорежда с него.

Хората, преодолели 36-градусовата на 15 септември, за са присъстват на срещата в Градската градина, се интересуваха от състоянието на местната болница, какво става с обявения ремонт на площада в града, защо не е започнал ремонта на читалище „Дружба“ след като има отпуснати от държавата пари за това.

Споделиха, че са обезсърчени от местните институции, до които са подавали различни сигнали, но проблемите не са били разрешавани.

Основателката на фондация „За Доброто“ Кремена Кунева е родена в Харманли, където живее семейството ѝ. Тя е на 6-о място в листата с кандидат-депутати от гражданската квота на Демократична България в 24 МИР-София и на 9-то място във 2 МИР-Бургас.

Катя Панева е водач на листата в Област Хасково.

На срещата присъстваха Румяна Бозукова и Иван Ванчев, които са под номер 102 и 109 в преференциалната листа. Всички приканиха своите симпатизанти да убеждават хората да гласуват разумно, за да променят живота си към по-добро.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 16, 2022 09:35
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама