Как да създадем залог в bwin

Сакарнюз
От Сакарнюз септември 15, 2021 19:47

Как да създадем залог в bwin

Акценти

  • За да спечелите, нужно е да познаете всички селекции.

Ако сте избрали няколко селекции от определен двубой и се чудите как да ги комбинирате в общ талон, насочете се към bwin залози на спорт. Австрийският букмейкър разполага с опция “Bet Builder”, която служи за създаване на едномачови комбинации. Това Ви носи по-добри ставки и респективно – по-стойностни печалби. Какви са условията за ползване на услугата и има ли лимит на включените маркети, разказват колегите от Efirbet.

Какво представлява “Създай залог” в bwin
Този инструмент се появи на хазартния пазар през последните години, а един от първите букмейкъри, които го предложиха, бе именно Bwin. В други сайтове ще срещнете функцията под наименованията: Bet Builder, Build a bet, Конфигуратор на залози. Без значение какво е названието ѝ, нейната роля е да предостави възможност за създаване на комбинации, съдържащи маркети от един двубой.
Ако трябва да оприличим Създай залог със стандартна опция за игра – наподобява правата колонка (акумулатор). За да спечелите, нужно е да познаете всички селекции. В случай на само една неточност, залогът се урежда като непечеливш и губите цялата стойност на облога. Ако някоя от селекциите бъде отменена или анулирана преди началото на двубоя (напр. играч не започне като титуляр), залогът се урежда с коефициент 1.00.

За кои спортове и пазари е валидна услугата
Bwin Създай залог се предлага за залагания на футбол, баскетбол и ам. футбол. В спортния сегмент е обособена секция “Създай залог”, в която са публикувани срещите, достъпни за едномачова комбинация.
Футболът е съпътстван от най-голямо разнообразие от пазари. Можете да комбинирате краен изход, голове, корнери, общо за отбор, картони и голмайстори. Добавени са също залози за периоди от време – първо и второ полувреме, 10-минутни, които предлагат динамични залози и по-бързи печалби. Важно е да избирате маркети, които не се припокриват, в противен случай няма да получите право на активиране на фиша.
Не по-малко интересни са предложенията за залози на баскетбол. Има опции за сбор точки, победител, резултат на полувремето, хендикап, за да оформите фиш с висока сигурност и приличен коефициент.
За разлика от футболните пазари, тези при баскетбола и американския футбол се уреждат след приключване на евентуалните продължения.

Важни условия за използване на Създай залог
Създаването на едномачови залози в Bwin се изпълнява бързо и лесно. Зареждате желания двубой, избирате таба “Създай залог” и посочвате пазари, които според Вас ще се окажат печеливши. Следва да добавите комбинацията в електронния фиш, да зададете стойност на облога и да натиснете бутона “Заложи”.
Задължително е да се съобразите със следните условия, когато решите да използвате Bet Builder-а в Bwin:
Ø  Могат да се комбинират между 2 и 10 селекции от едно събитие;
Ø  Едномачов залог не може да се затваря или редактира;
Ø  Възможно е опцията “Създай залог” да не е налична за конкретен двубой;
Ø  Максималната нетна печалба от Създай залог е 2500 евро;
Ø  Максималният облог за активиране на Създай залог е 750 евро.
След като всички селекции бъдат уредени като печеливши, залогът ще се умножи по общия коефициент и ще получите печалбата си.

Сакарнюз
От Сакарнюз септември 15, 2021 19:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама