Какви системи за залог могат да се ползват в Bet365

Сакарнюз
От Сакарнюз юли 22, 2020 19:42

Какви системи за залог могат да се ползват в Bet365

Акценти

  • Първата Ви задача е да изберете селекции, в които откривате стойност и смятате, че са подходящи за комбиниране в система

Свързани публикации

В света на залаганията няма точна формулировка за печелене. Едни се насочват към по-ниски коефициенти и участват с прави колонки, докато други се спират на селекции с високи ставки. Ако сте от втория вид, тази статия ще Ви покаже как да създавате системни залози Bet365, какви са основните видове и може ли да се печели от тях.

Повече за залозите в системи
Има три основни вида залози в онлайн букмейкърите – сингъл, колонка и система. Първият изисква правилно отгатване на конкретна селекция, вторият цели акуратно предвиждане на повече събития, докато третият дава право на грешки. Ако редовно Ви се случва да губите само по един залог от фиш, насочете се към залагане в системни комбинации.
В зависимост от избраната система, имате право на дадено количество грешки. Например, ако добавите 5 пазара и заложите на 3 от 5, дори да не познаете две от селекциите – печелите определена сума. Печалбата се формира след събиране на спечелените суми от всяка колонка, но в наши дни онлайн букмейкърите правят калкулацията много по-лесна.

Как се поставят системни залози в Бет365
Първата Ви задача е да изберете селекции, в които откривате стойност и смятате, че са подходящи за комбиниране в система. Желателно е да имат високи коефициенти, за да генерирате прилична печалба от всяка колонка. Удачни за игра в система са следните пазари: точен резултат, голмайстор, първо полувреме/ краен изход, скоркаст, уинкаст. Разбира се, вероятността за неправилно предвиждане е голяма, но съществува ли сигурен залог в наши дни?!
Прибавете желаните селекции в електронния талон чрез маркиране на коефициентите им. Под опцията за залагане в акумулатор ще намерите бутон “Виж още залози”. Ще изскочи падащо меню с всички варианти за съставяне на система. Колкото повече пазари присъстват във фиша Ви, толкова по-голям ще е списъкът с видовете залози.
Срещу съответния залог се намира поле за въвеждане на сума, както и число, показващо броя на всички колонки. След като посочите облог, ще узнаете каква е общата стойност на залога.

Видове системи за залог в Bet365
За да се появи дадена система за залог, трябва да добавите определен брой селекции. Например Голиат може да се използва, ако в талона има 8 прогнози, докато Хайнц се прилага при наличие на 6 пазара. Ето какви са условията за залагане и печелене от най-известните системи за игра.

Трикси
Необходими са три прогнози, за да бъде задействана. Съдържа четири колонки – три двойни и една права. Ако попълните 1 лв. на колонка, ще трябва да заложите общо 4 лв.

Супер Янки
Включва 5 селекции, които са поделени в следните колонки: 10 двойни, 10 тройни, 5 четворни и 1 петорна – общо 26. Само две от прогнозите да се окажат успешни – печелите.

Хайнц
Системата Хайнц се състои от шест селекции, които оформят общо 57 залога – двойни, тройни, четворни, петорни, шесторен. Подходяща е за много високи коефициенти, за да може само при две правилни прогнози да излезете на положителен профит.

Голиат
Голиат включва 247 залагания, съставени от 8 прогнози. Комбинациите стартират от двойни и завършват до права колонка с 8 селекции. Важно е да познаете минимум 2 опции, за да вземете печалба.

Lucky 15
Това е една от най-прилаганите системни комбинации, тъй като има по-малко колонки – 15. За да я използвате, трябва да добавите 4 селекции в електронния фиш. Те се разделят в единични, шест двойни, четири тройни и една четворна колонка. Дори само една от прогнозите да се окаже печеливша – прибирате печалба.

Сакарнюз
От Сакарнюз юли 22, 2020 19:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама