Какви келтски спортове предлага за залог Bet365

Сакарнюз
От Сакарнюз юли 20, 2020 19:40

Какви келтски спортове предлага за залог Bet365

Акценти

  • Hалски футбол, хърлинг и дамски футбол намират място в ефира на местните телевизии.

Свързани публикации

Съвременните букмейкъри правят всичко по силите си, за да спечелят вниманието на потребителите. Добавят щедри бонуси, нови функции за залагане, но най-важно си остава разнообразието в спортния раздел.
Свикнали сме да виждаме залози на тенис, хокей на лед, футбол, но на някои места се предлагат по-нетрадиционни предложения като келтски спортове. Ако познавате правилата им и искате да опитате късмета си, можете да го сторите в https://efirbet.com/bet365/.
За тези от Вас, които са останали учудени от наличието на подобен вид игри, ще разкажем накратко правилата им и на какво може да се залага.

Какво представляват келтските спортове
Келтските спортове обединяват няколко различни игри, на които можете да залагате в Bet365 – хърлинг, келтски футбол, камоги. Проучване през 2018 г. разкрива, че процентът на ирландците, които се вълнуват главно от келтски игри, е по-голям от този на любителите на футбола.
Не случайно галски футбол, хърлинг и дамски футбол намират място в ефира на местните телевизии. Благодарение на британски букмейкъри като Бет365 подобни дисциплини са достъпни за залагане в България, макар аудиторията им у нас да не е толкова голяма.

Хърлинг
Ако сте гледали лакрос – бързо ще схванете правилата на хърлинга. В титулярния състав попадат 14 полеви играчи и 1 вратар, позиционирани по подобие на европейския футбол. Има бранители, полузащитници и нападатели, а целта на отбора е да забие топката (нарича се: “слиотар”) във вратата на противника.
Игрището е сходно на това за ръгби, но има по-големи размери – 140 м дължина и 100 м ширина. Вратите са разположени фронтално в двата края на терена и имат ширина около 6 м. Срещите протичат в интервал от 60 или 70 минути, в зависимост от отборите – мъже, юноши, жени.
Bet365 предоставя няколко възможности за прогнозиране на двубоите. Основният залог е свързан с крайния победител. Целта е да предвидите печелившия тим, включително след продълженията. Други варианти за игра са: хендикап, равенство в редовното време, общо голове, точен.

Келтски футбол
Келтски (галски) футбол има допирни точки с европейския вариант, но се играе предимно с ръце. Участват два отбора, съставени от 15 играчи, чиято цел е да отбележат гол в противниковата врата. Дава се 1 точка, ако топката премине над напречната греда, и 3 точки при попадение във вратата на съперника.
Теренът е подобен на този за хърлинг и има сходни размери. Мачовете протичат в две полувремена по 35 минути при мъжете, докато юношите под 21 години играят в две части от по 30 минути.
За разлика от познатия ни футбол, в келтския има три вида картони. Те се раздават при технически нарушения, груби влизания и оспорване на съдийско отсъждане. Играчите биват предупредени с жълт картон при първо по-леко нарушение, а при черен трябва да седнат на скамейката за 10 минути. Ако получат червен картон, напускат терена и не могат да бъдат заменени.
В тиража на Бет365 ще откриете различни възможности за залагане на келтски футбол. Добавени са маркети за прогнозиране на краен изход и печеливша разлика, както и гол линии за залози на под/над.

Сакарнюз
От Сакарнюз юли 20, 2020 19:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама