И още одобрени проекти към ОЩЕ СВОМР на „МИГ Харманли“

Сакарнюз
От Сакарнюз декември 15, 2023 13:25

И още одобрени проекти към ОЩЕ  СВОМР на  „МИГ Харманли“

Акценти

  • И още одобрени проекти към ОЩЕ СВОМР на "МИГ Харманли"

„МИГ Харманли“ получи заповед на Зам. изпълнителния директор на Държавен фонд „Земеделие“ за ОДОБРЕНИЕ на проектно предложение по подмярка 6.4 „Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности“ от Стратегията за водено от общностите местно развитие на местната инициативна група.
Проектното предложение е на „Волан 19“ ЕООД, с наименование „Инвестиция в бъдещето“, чиято стойност на одобренaтa безвъзмездната финансова помощ е в размер на 23358.55 лв.
По проекта е предвидено монтиране на дограма, закупуване на система за видеонаблюдение, климатична система, лаптоп, МФУ лазерно устройство, настолна компютърна конфигурация, мишки за лаптоп, бюра и шкаф с чекмеджета. Очаква се да бъде сключен и административния договор за предоставяне на безвъзмездната финансова помощ.
МИГ Харманли“ получи заповед на Зам. изпълнителния директор на Държавен фонд „Земеделие“ за ОДОБРЕНИЕ на проектно предложение по подмярка 6.4 „Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности“ от Стратегията за водено от общностите местно развитие на местната инициативна група.
Проектното предложение е на Медикодиагностична лаборатория „ФОТО ДЕНТ“ ЕООД, с наименование „Развитие на услуги, предоставяни от МДЛ „ФОТО ДЕНТ“, чиято стойност на одобрената безвъзмездна финансова помощ е в размер на 38031,00 лв.
По проекта е предвидено закупуване на интраорален рентген, дигитален интраорален сензор, DR панел и сух принтер. Очаква се да бъде сключен и административния договор за предоставяне на безвъзмездната финансова помощ.

Сакарнюз
От Сакарнюз декември 15, 2023 13:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама