Излезе ново, второ издание на сборника „Рисунка на детството“ на Петя Карабакалова

Ива Вангелова
От Ива Вангелова май 11, 2024 10:49

Излезе ново, второ издание на сборника „Рисунка на детството“ на Петя Карабакалова

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 18/1090, година XXl, 10 - 16 май 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани.

От печат излезе второто издание на сборника „Рисунка на детството“ на Петя Карабакалова. Той съдържа над 500 стихотворения, театрални постановки и музикални драматизации, обединени от обичта, усмивката и настроението, които им изпраща авторът.
Всеки раздел в книгата дава поетични отговори на сложните, но интересни въпроси за порастването, семейството и отношенията в него, за детската градина и училището, за празниците и родината. А има и раздел „Стихотворения за големи”.
„Рисунка на детството“ отразява сериозния опит, който Петя Карабакалова от Харманли има не само като творец, но и като музикален педагог, издател и продуцент от работата си в детската вокална група „Щастливци”, основана от нея през 1996 година. Това прави съдържанието на сборника подходящо за работата на педагозите в училищата и детските градини.
Част от творбите на Петя Карабакалова вече са част от учебните програми по музика – в електронни учебници, в печатни помагала и в дискове към учебните програми.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова май 11, 2024 10:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама