За проект на стадиона в Любимец са подадени пет оферти

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 9, 2021 08:11

За проект на стадиона в Любимец са подадени пет оферти

Акценти

  • Регионален вестник, # 17/949 година XVIII, 30 април – 13 май 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Оферти за проектиране и авторски надзор на обект: „Реконструкция и изграждане на Градски стадион „Любимец” в кв.102А, гр. Любимец“ са подали пет фирми.
Това са „Ави арх“ ЕООД с оферта от 66 400,00 лева, „Архитектурно студио Бояна“ ЕООД с предложение от 53 800,00, „Инфра про консулт“ ООД предлага 48 200,00, „ВИП проект БГ“ ЕООД – 58 760,00, а „Фрибул“ ООД – 45 000,00.
Обществената поръчка е със събиране на оферти с обява и е за 66 400 лева.
В предметния ѝ обхват е включено изготвяне на инвестиционен проект във фаза „технически“ проект и упражняване на авторски надзор по смисъла на Закона за устройство на територията (ЗУТ) при изпълнение на СМР на обекта.
Това включва подписване на всички актове и протоколи по време на строителството, съгласно нормативната уредба, следене за точното изпълнение на одобрените проекти, изготвяне на предписания и даване на технически решения за точно спазване на проектите и за необходимостта от евентуални промени, осигуряване на възможност за ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ да следи процеса на работа.
Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка е описана и регламентирана в „Техническа спецификация“, неразделна част от документацията за участие, публикувана на сайта за обществени поръчки.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 9, 2021 08:11
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама