За доставка на компостери кандидатстват 3 дружества

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 28, 2021 08:09

За доставка на компостери кандидатстват 3 дружества

Акценти

  • Регионален вестник, #3/935 година XVIII, 22 - 28 януари 2021 г.Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

За доставка на съдове за разделно събиране в Тополовград са се явили трима кандидати. Това са „Профитулс“ ЕООД, „Ласки България“ ЕООД и „Смарт Бизнес Къмпани“ ЕООД. Дружествата кандидатстват по обществената поръчка „Доставка на съдове, оборудване, съоръжения и техника, необходими за изпълнение на дейности по компостиране и разделно събиране по проект „Демонстрационен проект за предотвратяване образуването на битови отпадъци в община Тополовград”.
В условията на поръчката е записано, че избраният участник трябва да достави и монтира компостери, гребла за трева, гребла за листа, вилa, лопатa, количка градинска, лейка, кофа за отпадъци с капак, кош с капак, ножици за храсти, ножици за клони, покривало за компостер, търговска везна, термометър за компост, сандък за съхранение на инструменти, акумулаторна машина за раз- бъркване, тракторна косачка с диапазон на косене, комбинирана система, бензинова дробилка за клони, ротационно сито за пресяване на компоста, контейнери.
Стойността на поръчката е 136 322,00 лева.
Ценовите оферти и предложения бяха отворени на 31 декември 2020 г.
Предстои комисия за определи най-добрата оферта.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 28, 2021 08:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама