За доставка на комбиниран багер са кандидатствали две фирми

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 17, 2021 10:01

За доставка на комбиниран багер са кандидатствали две фирми

Акценти

  • Регионален вестник, # 10/942 година XVIII, 12 - 18 март 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

За доставката на неупотребяван, комбиниран багер – товарач с прикачен инвентар за нуждите на Община Хасково са кандидатствали две фирми. Първата, подала документи, е „Си Ем България“ АД, а втората – „Рентекс“ ООД.
И двете са от София, като първата е с акции на стойност 50 001 лева, а втората – с уставен капитал 5000 лева. Тук съдружници са Ивайло Георгиев с 4900 лв. и Светослава Георгиева – със 100 лева.
Предстои комисия да избере по-добрата оферта.
Стойността на багера е 166 666,67 лв. и той е необходим за нуждите на общинско предприятие „Екопрогрес“.
В условието на възложителя е записано, че работният обем на двигателя да не е по-малко от 3500 см3, с най-малко 100 конски сили мощност. Максимална скорост на движение напред да е 35 км/ч., да има многодискови спирачки в маслена баня, хидростатично управление с клапан за аварийно захранване при спиране на двигателя, 12V акумулатор, не по-малко от 4 предни и 4 задни светлини.
Многофункционална кофа да бъде минимум 4 в 1 или 6 в 1, максимална височина на повдигане при пина на кофата – 3 400 мм, ъгъл на кофата при изсипване на товара при максимална височина – от 43°, ъгъл на завъртане на багерната кофа – не по-малко от 201°.
Машината трябва да има автоматично връщане на двигателя към обороти на празен ход при излизане от работен режим на хидравликата и автоматично управление на системата за хидравлично компенсиране на кофата на товарача.

Снимка: Интернет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 17, 2021 10:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама