Закриват филиал на ДГ„Снежанка“ в с. Боян Ботево

Сакарнюз
От Сакарнюз февруари 26, 2024 07:14

Закриват филиал на ДГ„Снежанка“ в с. Боян Ботево

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 08/1080, година XXl, 23 - 29 февруари 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Община Минерални бани закрива филиал на ДГ „Снежанака“ в с. Боян Ботево. Това ще стане от 1 март 2024 година. Децата от закритите филиали в с. Боян Ботево и с. Ангел войвода да бъдат пренасочени към филиала на същата детска градина в с. Караманци.
Транспортирането на децата ще се извършва с ученическия автобус на СОУ „Христо Ботев“, с. Караманци.
Общинският съвет реши документация на филиалите в с. Боян Ботево и с. Ангел войвода да бъде приета за съхранение от директора на ДГ „Снежанка“, с. Минерални бани. Сградният фонд на ДГ „Снежанака“ в с. Боян Ботево остава общинска собственост и при необходимост ще бъде ползвана или предоставена по целесъобразност. Материално-техническото оборудване ще бъде разпре- делено според нуждите между филиала на детската градина в с. Караманци и основната сграда на градината в с. Минерални бани.
Сградният фонд на ДГ „Снежанака“ в с. Ангел Войвода остава общинска собственост и при необходимост ще бъде ползвана или предоставена по целесъобразност. Материално-техническото оборудване да бъде разпределено според нуждите между филиала на детската градина в с. Караманци и основната сграда на градината в с. Минерални бани.

Сакарнюз
От Сакарнюз февруари 26, 2024 07:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама