Задържаха двама, превозвали
цял микробус фалшиви парфюми

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 6, 2022 11:33

Задържаха двама, превозвали<br>цял микробус фалшиви парфюми

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 4 - 10 февруари 2022 г., брой 5/983 година
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Двама чужденци бяха пуснати под гаранция от 10 000 лева, след като бяха задържани за пренасяне на цял микробус с фалшиви парфюми.
Той е бил спрян за проверка на 27 януари 2022 г. на автомагистрала „Марица“ в района на 79 км в землището на гр. Харманли от полицейски служители.
При извършено претърсване на “Фолксваген Транспортер“, управляван от С.Ц., са били иззети 58 кашона с 3080 парфюма на защитени търговски марки. Двамата чужденци не представили фактури и сертификати за произхода на стоката.
На другия ден Районна прокуратура – Хасково – Териториално отделение – Харманли привлече като обвиняеми А.М. на 23 г., сръбски гражданин, и С.Ц. на 46 г., турски гражданин, за използване в търговската дейност без съгласието на притежателите на марките на парфюми, от което са настъпили значителни вредни последици – престъпление по чл. 172б, ал. 2 от Наказателния кодекс.
Разследването по случая продължава под надзора на Районна прокуратура – Хасково – Териториално отделение – Харманли, се казва в съобщението.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 6, 2022 11:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама