Жена стана бизнесдама на 2009 в Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 21, 2012 16:12

Жена стана бизнесдама на 2009 в Харманли

За бизнесмен на 2009 година в Харманли бе избрана Славея Грозева. Признанието тя получи от колегите си от местния бизнес клуб ,,Харманли” на традиционния коледен бал. Статуетката и бе връчена от Никола Зайчев, който в момента ръководи сдружението. При получаването и, пред колегите си тя си пожела предвид настъпващата криза и следващата да се похвалят сдобри резултати и са надяват, че с  упоритост и труд да ги постигнат. Славея, заедно със съпруга си управляват фабрика за обувки, където работят 200 човека.

Освен тази награда местните бизнесмени чрез тайно гласуване определиха и “бизнесмен, който най-икономично разходва средствата си”. Това е Надко Гогов миналата година бе удостоен с наградата ,,Чичо Скруч.

Самият бал бе съпроводен с музикална програма, много танци и веселие. По време на празника бе организиран и търг с благотворителна цел. На него бяха продадени картина, бутилка вино ,,Тера Тангра” и кутия прибори за отварянето им.

Същата вечер местните бизнесмени приеха четири нови членове на клуба. Направи впечатление, че тази година на тържеството отсъстваха някои членове основатели.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 21, 2012 16:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама