Дни на траур в памет на загинали младежи

Сакарнюз
От Сакарнюз август 10, 2023 11:26

Дни на траур в памет на загинали младежи

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 31/1055, година XX, 11 -31 август 2023 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Кметът на Община Стамболово – Аднан Йълдъз обяви 7 и 8 август, понеделник и вторник, Ден на траур на територията на Община Стамболово. Те са в памет на загиналите в понеделник трима младежи – на 17 г., на 25 г. и на 28 г., в катастрофа край село Пчелари.
През тези дни се отмениха провеждането на всички развлекателни мероприятия. Общинска администрация и Общински съвет чрез кметът на Община Стамболово и председателят на Общински съвет Стамболово изказаха най-искрени съболезнования към семействата и близките на починалите, се казва в съобщението от Общината.
От полицията информираха, че загуба на контрол е довела до пътния инцидент, станал на 7 август. В 3:13 часа сутринта на спешния телефон е получено съобщение за произшествието с лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 25-годишен от с. Силен. Водачът е загубил управление над колата, излязъл е вляво по посока на движението и се е ударил в дърво, след което се е преобърнал в край пътна нива. От удара на място са загинали водачът, возещият се до него младеж на 27 г. от с. Пчелари и 16-годишен пътник от Хасково, седящ отзад.

Сакарнюз
От Сакарнюз август 10, 2023 11:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама