Денят на Европа и Победата отбелязан в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 10, 2024 19:01

Денят на Европа и Победата отбелязан в Тополовград

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 19/1091, година XXl, 17 - май 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани.

Свързани публикации

Девети май бе ден, наситен с много събития и прояви в Тополовград с различен характер, но всички посветени на тази забележителна дата в световната история.

С шествие, слово и поднасяне на венци и цветя бе отбелязан на 9 май Денят на победата над хитлерофашистка Германия и Ден на Европа. Шествието започна от сградата на Общината, а на площад „Освобождение се събра едно достойно за мащабите на Тополовград множество, което отдаде почет и на двата празника.

Слово за значението на тази дата произнесе актрисата от Самодейният ТК „Велко Кънев“ Таня Карапачова – Стамова, а венци бяха поднесени от името на ОбС, ОбА, училища, читалища, обществени организации и политически партии. Своята почит и признателност към празника засвидетелстваха и зам.-кметовете на Общината, председателя на ОбС, Почетни граждани, общински съветници и много граждани.

Присъства и кметът на общината Божин Божинов, само че в качеството си на кандидат за народен представител. След обяд същия ден се състояха още две силни събития, за които ви информираме отделно.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 10, 2024 19:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама