Делегация от Тополовград е на посещение в Перуджа, Италия

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 26, 2024 09:46

Делегация от Тополовград е на посещение в Перуджа, Италия

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 17/1089, година XXl, 26 - 9 май 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Делегация на Община Тополовград замина на 23 април на четиридневно официално посещение в Община Перуджа, област Умбрия, Италия.
Там те са по покана на почетния консул на България в тази част на Италия – Антонио Кашанели. Освен срещи с консула са предвидени срещи и с ръководството на Община Перуджа.
На тези срещи ще се разговоря за осъществяването на трайни и широки връзки между двете общини във всички области на тяхното развитие.
Освен официалните срещи между ръководствата на двете общини, тополовградската делегация ще има среща и с представители на Движението „Малката България в Централна Италия“, където активен участник е тополовградчанинът Николай Николов /Коко Личев/.
Делегацията се води от кмета Божин Божинов, Силвия Георгиева – председател на ОбС, Красимира Атанасова и Хараламби Мочев – зам.-кметове и Антоанета Димитрова – адм. секретар на общината
За резултатите, постигнатото и видяното по време на тази визита, ще ви информираме след нейното приключване в следващия брой на вестника.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 26, 2024 09:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама