Девойка от Харманли стана първа подгласничка на „Мис Фотомодел 2018”

Милена Митева
От Милена Митева май 31, 2018 15:38

Девойка от Харманли стана първа подгласничка на „Мис Фотомодел 2018”

Девойка от Харманли стана първа подгласничка на “Мис фотомодел на България 2018”.
Седемнадесетгодишната Жана Андреева се окичи с една от петте корони на конкурса за красота. Момичето от Града на Белоногата участва за втора поредна година в него. Тя заслужи и четири ленти за лица на фирми, парична награда от 100 лева, бельо, козметика и обещание от Митьо Пищова за 500 фотосесии за агенцията “Вип Моделс”.
Габриела Станкова от Харманли също направи своя дебют на сцена в този конкурс. Петнадесетгодишната девойка получи лента за лице на един от спонсорите на конкурса и парична награда от 100 лв.
За “Мис Фотомодел на България 2018” бе избрана Анита Димитрова от Хасково.
„Тя ще вземе участие в Мис Свят и Мис Вселена”, сподели Пищова.
Конкурсът за красавици на Димитър Маринов – Пищова се състоя в събота – 28 април. В него 15 красавици от Видин, Монтана, Враца, Лом, Мездра, София, Варна, Силистра, Русе, Бургас, Пловдив и Плевен, Хасково и Харманли, преминали предварителен кастинг ,дефилираха в четири тура.
В първия момичета се явиха в къси рокли в цветовете на националния флаг, осигурени от „Вип Моделс“.
През втория девойките показаха телата си по бански тоалети.
При дефилето за третия тур претендентките за титлата бяха облечени в спортно елегантни тоалети, а в четвъртия – в официални.
За съжаление очакванията на присъстващите за по-голямо изящество не бяха оправдани. Публиката не видя дефиле по бански от „Gucci” и „Victoria Secret”, официални рокли на „Roberto Cavalli” и обувки от „Latiara” и красиви бижута, така както организаторът бе обещал по време на анонсиране на конкурса. Момичетата се погрижиха сами за цялостната си визията, за което получиха и аплодисменти.
За доброто настроение на присъстващите се погрижи оркестърът на ресторант „Приказките” и поп фолк звездите Борис Дали и Емилия.
Журито беше с председател Димитър Маринов – Пищова, а негови членове бяха: Владислав Стефанов – управител на комплекс приказките, Димо Димов – представител на салон за красота, Динко Вълев от Ямбол и Кристиела Димитрова.

Жана Андреева: „Ще дойде ден, в който ще бъда първа”

Жана, защо реши за втора поредна година да вземеш участие на този конкурс?
Реших да участвам с малко подтиквания от близки приятели и родители. Знаех, че не губя нищо, знаех, че познавам момичетата, а също така, че каквото и да става, ще ми е забавно и разнообразно. Участието ми в този конкурс не само ме забавляваше, но и ме промени с това да съм по-сигурна в себе си, а също да знам, че имам голям потенциал занапред!

Сподели ни как протече подготовката за конкурса?
Подготовката протече тоста изморително. Тя бе по четири часа на ден. Имахме генерална репе-тиция с токчета и не беше много удобно, понеже цяла седмица дефилираме на токчета и повечето момичета вече бяхме с мазоли.
За вечерта на конкурса всички бяхме готови, но повечето не бяхме вечеряли понеже трябваше да ходим на фризьор и гримьор. Някои се погрижиха сами за визията си, аз бях една от тези. Нашият хореограф Ивайло Йорданов беше при нас през почти цялото време, да ни окуражава и забавлява, за да се отпуснем. Беше ми забавно, неописуемо. Тръпката, която не изчезна през цялото време, докато дефилирах и виждах толкова усмихнати лица, точно това ме накара да се отпусна и да се насладя на момента!

Какви са впечатленията ти от Димитър Маринов – Пищова и екипа му?
Димитър Маринов – Пищова е доста добър човек, който уважава себе си и претенциите си. Направи ми впечатление, че обича да угажда на всички и винаги иска да е точен. Той е директен и не увърта, както повечето хора правят. Нямахме много срещи с него понеже бяхме в ръцете на нашия хореограф Ивайло. Той е много добър, забавен, приказлив и кара човека да се отпусне все едно си е у дома. Знае как да се държи с всички, умее да ти бърка в мозъка и да пусне мухата, като казва “Ей, отпусни се, дай всичко от себе си! Тук си желана и не можем без теб!” Много съм му благодарна, защото без него нямаше да се чувствам като у дома си.

С какво смяташ, че заслужи наградата си? Удовлетворява ли те тя?
Журито прецени да ми връчи тази награда поради външния вид. Смятам, че съм на ниво да спечеля и повече. Грижа се за тялото си и най-вече за лицето си, защото то представя цялостно мен и това какъв човек съм. Знам, че заслужавам много повече, затова няма да се откажа от целите си, от това, което ме влече, и от това, което ми идва от душа.

Смяташ ли в бъдеще да се насочиш към занимания, свързани с мода, дефилета и фотосесии?
Аз наистина не очаквах да взема първата награда. Знаех, че има договорки преди конкурса. Някои от момичета също знаеха коя ще бъде “ Мис Фотомодел на България”. Аз съм благодарна за това, което спечелих. Знам, че ме чака бъдеще и много изненади и знам, че ще дойде ден, в който ще бъда и първа.
Смятам да се развия в тази сфера малко по малко, нищо бързо не е трайно, обичам модата и тя обича мен, но всички знаем, че в България не е лесно или трябва да се издигнеш чрез хейтъри или просто си никой. Затова може би ще си развия потенциалите в чужбина.

Милена Митева
От Милена Митева май 31, 2018 15:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама