„Да, България“ учреди своя структура в Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 12, 2021 12:24

„Да, България“ учреди своя структура в Харманли

Акценти

  • Регионален вестник, # 6/938 година XVIII, 12 - 18 февруари 2021 г.Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Красимир Делчев ще е председател на местната структура на партия „Да, България“ в Харманли. Той бе избран на Общо събрание в сряда, 10 февруари. Заради ограниченията от заразата от коронавирус някои от учредителите гласуваха онлайн.
За негов заместник бе избрана Надежда Халваджиева, а за касиер – Пепка Господинова.
Първото събрание бе ръководено от Тодор Топалов, председател на хасковската структура и областен координатор на партията.
На събранието присъства и Милен Бакалов, представител на партия ДСБ, с които „Да България“ са в коалиция „Демократична България“.
Красимир Делчев е на 29 години и е отраснал в Харманли. Завършил е езиковата гимназия в Хасково. Учил е в Копенхаген бизнес и политика.
„Прибрах се в България с желанието да се развивам като български гражданин, да бъда максимално полезен за обществото, в което живея. Тук видях възможност и да се включа в „Да България“, защото споделяме общи убеждения.
Живеем в такова време, в което нещата в България са супер изопачени и няма никаква справедливост в това, което се случва. Има хора, които могат да правят каквото си искат, а други не мога да им кажат нищо.
Тази съдебна реформа, която Христо Иванов от „Да, България“ иска да направи, отдавна съм твърдо зад нея.“
Делчев сподели още, че в страната трябва да се въведе дигитализацията в много по-голяма степен. „Тъй като съм живял в чужбина и съм видял, че в нормалните държави няма опашки, на които да се редиш пред държавни институции, а повечето от услугите са онлайн. Това искам да се промени в България!“
Красимир участва в семеен бизнес за дистрибуция на кафе и други италиански продукти.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 12, 2021 12:24
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Боби февруари 18, 21:09

    И защо се морят? След някой и друг месец няма да има спомен от ДеБъ

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама