Градинката пред Горското в Тополовград ще бъде с нов изглед

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 4, 2024 09:16

Градинката пред Горското в Тополовград ще бъде с нов изглед

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 09/1081, година XXl, 01 - 07 март 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Предстои основен ремонт на едно място в Тополовград – градинката пред сградата на ДЛС /Горското/, която на времето беше доста приветлива и събираше много хора – възрастни и деца, които да си починат или играят там. В последните години това място се превърна в доста изоставено и занемарено пространство и се нуждаеше от пълен ремонт и преустройство. От Общината и по специално кмета Божин Божинов казва какво ще стане там: „Неугледното пространство на площад „Александър Стамболийски“ в Тополовград към момента ще бъде цялостно благоустроено. Ще бъдат обособени няколко зони за отдих и социални контакти, изграждане на фонтан по детайл и др.; спортна зона (фитнес на открито, спортна площадка и др.); подмяна на настилки, нови детски съоръжения, доставка на пейки и изработване на перголи по детайл.
По проекта се предвижда изграждане не енергоспестяващо, светодиодно осветление, което ще осигури функционалното използване на съоръженията през вечерните часове.”

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 4, 2024 09:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама