Гори руска петролна база в Брянск

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 25, 2022 07:47

Гори руска петролна база в Брянск

Снощи избухна пожар в нефтобаза в Брянск (Ростовска област). Местни жители в социалните мрежи съобщават, че преди пламъците да се издигнат в небето, се чули експлозии и сирени за въздушно нападение.

Разстоянието от Брянск до границата с Украйна е 154 км. Преди това територията на региона е била обект на обстрел. Има пострадали хора.
Разстоянието от Белгород (където танковият парк беше атакуван от хеликоптери на въоръжените сили на Украйна на 1 април) до границата с Украйна е 37 км.

Ξ Япония ще „деокупира“ Южните Курили. Това е много опасно намерение, като се има предвид, че САЩ, противно на преобладаващото мнение в Япония, няма да го защитят.
За първи път от 2003 г. насам Япония определи Южните Курили като „незаконно окупирани“ от Русия. През 2020 г. островите от южния Курилски хребет бяха наречени „територия, до която се простира суверенитетът на Япония“. През 2021 г. формулировката е запазена.

Ξ Десетки цивилни, загинали по време на руската окупация на украинския град Буча, са били убити от малки метални стрели от снаряди от тип, изстреляни от руска артилерия, казаха съдебни лекари.

Патолози и следователи, които извършват аутопсии на тела, открити в масови гробове в региона на север от Киев, където окупационните руски сили са обвинени в зверства, казаха, че са открили малки метални стрели, наречени флешети, вградени в главите и гърдите на хората.

Снимка: Telegram

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 25, 2022 07:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама