В Харманли ще купуват комбиниран багер-товарач

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 6, 2021 10:26

В Харманли ще купуват комбиниран багер-товарач

Акценти

  • Регионален вестник, # 16/948 година XVIII, 23 - 29 април 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Нова комбинирана машина ще купува Община Харманли. Тя е обявила обществена поръчка за избор на продавач за „Доставка на един брой нов комбиниран багер – товарач за нуждите на ОП “Превенция, благоустройство и строителство“ община Харманли“.
Прогнозна стойност (без ДДС) е 150 000,00 лева.
В техническата спецификация към поръчката е записано двигателят да е дизелов, 4-цилиндров, редови, водно охлаждане и турбокомпресорно свръхпълнене, минимум 3 600 cm3.
Трябва да има многофункционална товарна кофа тип 4 в 1 и обем минимум 1.1 т3, минимум 3500 kg, височина на копаене – минимум 6500 mm, с дълбочина на копаене – минимум 5700 mm. Трябва да има прикачно гребло за сняг, с хидравличен реглаж.
Годината на производство да е 2021-а, а гаранционен срок – минимум 24 (двадесет и четири) месеца, считано от датата на доставката и предаването на оборудването или минимум 2000 (две хиляди) моточаса.
Участникът трябва да осигури гаранционно поддържане и следгаранционен сервиз на предлаганото оборудване.
В изискванията е отбелязано, че участникът трябва да осигури за своя сметка обучение на персонала, а доставеният комбиниран багер-товарач да е с извършена предпродажбена подготовка, заредена с всички необходими за експлоатацията му течности и материали, окомплектован с обесопасителен триъгълник, аптечка, пожарогасител и светло отразите л на жилетка.
Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие e 28 април 2021 година.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 6, 2021 10:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама