В Стамболово ще намаляват парниковите газове по проект

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 5, 2022 09:52

В Стамболово ще намаляват парниковите газове по проект

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 1 - 14 юли 2022 г., брой 25/1003, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

В Стамболово ще имат план, с който да се адаптират към изменението на климата. Те са обявили обществена поръчка „Избор на изпълнител за разработване на План за намаляване на емисиите на парникови газове и адаптация към изменението на климата в община Стамболово“.
Стойността му е 32 600 лева без ДДС, а до крайния срок за подаване на документи се е явила само една фирма – „Българска консултантска организация“ ЕООД. Нейната оферта е за 29 700 лв.
Поръчката се финансира по проект „Въвеждане на мерки за адаптация към променящия се климат в общините Гълъбово, Горна Оряховица и Стамболово“, финансиран от програма „Опазване на околната среда и климатичните промени“ чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.
Освен българските общини партньор е и чуждестранна компания със седалище Норвегия.
В рамките на проекта е предвидено и провеждане на изнесени обучения за служители на трите общини.
Главна цел на финансовия механизъм е да се засилят двустранните отношения между Исландия, Лихтенщайн и Норвегия и страните бенефициери, чрез подкрепа на държавите членки на ЕС с брутен национален продукт под 90% от средния за ЕС и намаляване на социалните и икономически различия в Европейското икономическо пространство.
Едноличен собственик на фирмата, която ще изработва плана, е Стоян Ставрев, а капиталът ѝ е от 5000 лева. Регистрирана в София, район „Красно село“, бл. 139В, вх. В, ет. 7. На този адрес в София има регистрирани 9 фирми.
Стоян Ставрев е свързан с две фирми: „Бриалбилд – Солар“ ЕООД, където е едноличен собственик, и „Про билд България“, в която е съдружник

Източник: Търговски регистър, www.papagal.bg

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 5, 2022 09:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама