В община Симеоновград ще доставят на 560 лица топъл обяд

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 19, 2022 09:58

В община Симеоновград ще доставят на 560 лица топъл обяд

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 14 - 20 януари 2022 г., брой 2/980 година XIX Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

За доставка на храна за община Симеоновград са подали документи три фирми. Обществената поръчка бе във връзка с изпълнение на процедура за доставяне на топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19.
Тя е на стойност 358 525 лева ще се хранят хора от всички 9 населени места на община Симеоновград. Максималният брой на потребителите е 560 лица.
Кандидатите са „Василев“ ЕООД, „Индекс трейд 1“ ЕООД и „Кей енд Ви“ ООД.
Обхватът на поръчката включва приготвяне и доставка на топъл обяд под формата на кетъринг на потребителите всеки работен ден от месеца.
Храните и компонентите към тях трябва да бъдат съобразени със специфичните изисквания за приготвяне на храна в Сборника за рецепти за заведения за обществено хранене.
Приготвянето и доставката на храните следва да се извършва при спазване на изискванията на Закона за храните и свързаните с него подзаконови нормативни актове, Закона за здравето, Наредба №1 от 26.01.2016 г. за хигиената на храните, Наредба № 9 от 21.03.2005 г. за условията и реда за създаване и поддържане на публичен регистър на обектите с обществено предназначение.
От справка в Търговския регистър става ясно, че „Василев“ ЕООД е от Сливен, ул. „Капитан Мамарчев“ бл. 11, вх. Б, ап. 8, и е собственост на Веселин Василев.
„Индекс трейд 1“ ЕООД е регистрирана в София, п.к. 1618, р-н „Витоша“, ж.к. Манастирски ливади, ул. „България“ №104, и е на Борислав Радулов.
„Кей енд Ви“ ООД е от Сливен, ул. „Цар Освободител“ №7, вх. А, ет. 4, ап. 10. Съдружници са Георги Георгиев с дяловото участие 1700 лв., Стоянка Димова със 1700 лв. и Петко Петков със същата сума.
В Търговския регистър е записано, че дружество е длъжник по обезпеченото вземане от кредитора „Инвестбант“ АД.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 19, 2022 09:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама