В Ивайловград ще търсят изпълнител на обществен превоз

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 8, 2024 18:05

В Ивайловград ще търсят изпълнител на обществен превоз

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 10/1082, година XXl, 08 - 14 март 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Общински съвет – Ивайловград разреши да бъдат проведени процедури за възлагане на обществен превоз на пътници по общинската и областната транспортни схеми. Те ще са по утвърдени маршрутни разписания за автобусните линии по определените квоти на Община Ивайловград.
Местният парламент упълномощи кмета Диана Овчарова, да предприеме и извърши всички действия за провеждането на обществени поръчки по реда на Закона за обществените поръчки и да сключи договори с избраните изпълнители.
Това ще стане след приключване на процедурата за доказване на транспортна необходимост и след утвърждаване на изменено маршрутно разписание за автобусните линии от републиканската транспортна схема.
Общинският съвет на свое заседание през януари даде съгласие до избора на изпълнител линиите да продължат да се осъществяват от превозвач, извършващ дейност на територията на Община Ивайловград по така съществуващите схеми и договори.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 8, 2024 18:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама