Във Владимирово ще сглобяват соларни панели

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 8, 2023 09:52

Във Владимирово ще сглобяват соларни панели

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 3 - 9 февруари 2023 г., брой 5/1029, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Цех за сглобяване на панели за производство на електричество (соларни панели) и фотоволтаична електроцентрала с мощност до 400 kW ще изгражда „Биопродукт Плюс“ ЕООД в село Владимирово, Тополовградско.
Те са заявили това намерение в РИОС – Хасково.
Теренът, на който ще се изграждат съоръженията, преди това бе почистен от храстова растителност и дървесина, за което има обявление на страницата на Община Тополовград.
Собственик на капитала от 2 лева е Деница Грудева Сивчева. Дружеството е с адрес: Стара Загора, ул. “Поп Минчо Кънчев”, 120, ет. 1.
Тя е свързана с 15 фирми, сред които „Парк Владимирово“ ЕООД, „Парк Симеоновград 1”, „Парк Симеоновград 2″, „Парк Оряхово“,
През юни 2021 г. мнозинството съветници от ГЕРБ, БСП и групата на Наско Стоянов в ОбС – Тополовград не подкрепиха докладна, с която друго нейно дружество „Спа еко тур“ ЕООД искаше разрешение за започване на процедура за смяна предназначението на поземлените имоти в местността Малък яран – от горска урбанизирана в площадка за изграждане на фотоволтаична централа.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 8, 2023 09:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама