Внезапно почина Камен Костадинов, важен фактор в ДПС

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 29, 2022 15:13

Внезапно почина Камен Костадинов, важен фактор в ДПС

Руските войски са изстреляли пет ракети по района на Одеса, две са свалени над морето. Три са улучили територията на едно от селскостопанските предприятия.

Правителството преигра и постави в страната в тежка зависимост от „Газпром“, чиито газ няма как да е нито много по-евтин, нито по-сигурен.

Връщането на Крим на Украйна, неделима част от нея, е изискване на международното право, каза турският президент Реджеп Ердоган.

Съдът окончателно обяви ареста на Бойко Борисов за незаконен.

Има много данни срещу лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов и той трябва да бъде обект на разследване. Това излезе от думите на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев в интервю за „Дарик радио“.

При руска ракетна атака на гара Чаплино са загинали най-малко 22 души, а други 50 са били ранени. Това стана в Деня на независимостта на Украйна

Военният министър след като забрани на военните да пият и употребяват наркотици по време на работа, предрече, че България ще изгуби милиард долара при арбитражна дело срещу „Газпромекспорт“

При жестока катастрофа в Бургас загинаха двама полицаи, при опит да спрат автобус натоварен с бежанци.

Слави Трифонов поиска президентска република, а Ива Митева от неговата партия след това уточни, че той е имал предвид „полупрезидентска република“

Дългогодишният член на Централното оперативно бюро на ДПС Камен Костадинов е починал внезапно, съобщава Би Ти Ви. Информацията се появи първо в сайтове, близки до Делян Пеевски, също депутат от ДПС. По първоначални данни 51-годишният Костадинов е починал от масивен инфаркт във Варна.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 29, 2022 15:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама