БСП Любимец взе трудно решение

Сакарнюз
От Сакарнюз октомври 2, 2023 16:02

БСП Любимец взе трудно решение

Акценти

  • Ние ви призоваваме да подкрепите един от тези кандидати, но в никакъв случай да не гласувате за кандидата на ГЕРБ за кмет на Община Любимец

Свързани публикации

Уважаеми членове и симпатизанти на БСП и на лявата идея в Община Любимец

Уважаеми граждани

Общинският съвет на БСП взе трудно и дълго премисляно решение. За първи път след демократичните промени у нас на предстоящите местни избори ние няма да издигнем свой кандидат за кмет, а ще участваме само с листа за кандидат – съветници в бъдещия Общински съвет.

Причините се коренят в наложените и непроменени над 12 години недемократични и порочни политически подходи и практики на ПП ГЕРБ преди и по време на избори. За да спечели на всяка цена местната власт, тази партия не се промени, не се отказа толкова години от политиката на принуда, на натиск, на заплахи и шантажи, на безцеремонното използване на корпоративния вот върху политическата воля на избирателите свободно да решат за кого ще гласуват. Всеобщо е мнението, че в страната Любимец се превърна в модел на завладяна и присвоена от няколко души община, че тук се налага директно и индиректно тезата, че всички сме задължени на тази власт, а не тя на нас и затова трябва под строй да изберем единодушно единствено и само кандидата на ГЕРБ за кмет, защото той е безгрешен и незаменим. Всичко това обезсмисля участието в такива избори.

БСП в общината винаги, дори и да е губила, е изисквала да участва в честни и справедливи избори. В такава порочна изборна среда ние не желаем да участваме в предстоящия мажоритарен избор за общински кмет. Затова оттегляме всички наши кандидати за общински кмет, издигнати от първичните ни структури.

До този момент, като алтернатива на кандидата за кмет на ГЕРБ, са издигнати представители на ПП ДБ, ИТН и ПП Възраждане и всеки от тях има своите достойнства и качества да спечели предстоящия вот.

Ние ви призоваваме да подкрепите по съвест един от тези кандидати, но в никакъв случай да не гласувате за кандидата на ГЕРБ за кмет на Община Любимец и да подкрепите кандидатите на Общинска листа на БСП с № 1

На 29 октомври да гласуваме без да се страхуваме!

ОбС на БСП – Любимец

Сакарнюз
От Сакарнюз октомври 2, 2023 16:02
Напиши коментар

2 Коментара

  1. Mariana Goleva октомври 3, 10:50

    В купен мач няма смисъл да се участва.Да е жив и здрав оня с 13-те хиляди преференции.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама