Благотворителна кауза за децата на община Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 8, 2023 10:10

Благотворителна кауза за децата на община Тополовград

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 46/1070, година XX, 08 - 14 декември 2023 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Интересен ден бе 5 декември 2023 г. за децата на 7 и 8 години от училищата и детските градини в община Тополовград. Неочаквано за тях бе сътворена голяма и приятна изненада. Малките жители на Община получиха подаръци от организация Round table 3 – Пловдив с помощта и съдействието на Общинска администрация. За тази благородна инициатива на организацията Сакарският град е бил избран специално поради неговото разположение в страната и характерностите му като малка българска община. Пакетите, подарени на децата, съдържаха разнообразни предмети – играчки, занимателни книжки, разни лакомства и други интересни за децата неща.
След приключването на обиколката из учебните и детски заведения в общината екипът на Round table 3 бе посрещнат в сграда на ОбА от двама от заместник-кметовете Хараламби Мочев и Данчо Трифонов и началникът на отдел ХСД Виолета Господинова. На гостите бе изразена голяма благодарност за дарителската кампания и им бяха връчени подаръци – плакети и други възпоменателни предмети от Общината.
Гостите благодариха и споделиха своите впечатления от отличната организация за протичане на благотворителната инициатива.
Подаръчните пакети са формирани от дарения на деца от Германия за децата от България и другите страни, в които организацията осъществява своята дейност.
Впечатлени от гостоприемството и организацията на домакините, гостите обещаха в скоро време отново да посетят община Тополовград
Round table е основана в Англия и e непартийно и нерелигиозно обединение на млади хора на възраст между 18 и 40 години. Президент на Round table 3 за България е Гено Желев. Той лично посети училищата и детските градини в общината и подари на децата Коледна кутия с подаръци за тях.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 8, 2023 10:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама