Благодарница за водата и добрината от Наско
Мераков и магаретата на Мастейра/Сакар

Веселин Кълвачев
От Веселин Кълвачев декември 19, 2022 15:59

Благодарница за водата и добрината от Наско<br>Мераков и магаретата на Мастейра/Сакар

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 9 – 15 декември 2022 г., брой 45/1023, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Водата е извор на живот, добрина и вяра. Пазете водата, за да има живот и път.
Учудващо е, озадачаващо е, неочаквано е, забравено е, дори немислимо недостъпно е, сякаш вече ненужно, вероятно определено глупаво е в тези времена, когато ни е отреден нашият момент време, да сториш Добро, да дариш Добрина, да съхраниш Надежда, Смисъл и Вяра.
Но понякога…, когато докоснеш Добрина, когато тя те докосне, ти става учудващо спокойно, мило, топло, уютно на измъчената, лутаща се в тъмнината душа.
Добрината е Светлина. Добрината е Пътека. Добрината е Надежда. Добрината дава Вяра. Добрината съхранява Вяра. Добрината е даденост на светлите души, Пазители.
Петък, 25.11.2022 г., на празника на „Св. Климент Охридски”, се докоснахме до Добрина, почувствахме топлината на Добрината, за което благодарим.
Пиша тези редове от името на Наско Мераков и от нас групата на магаретата на „Мастейра/ Сакар”.
Ние благодарим на Бог, че ни закриля, помага и подкрепя. Благодарим му за Добрината. Благодарим му, че срещаме Добрина и Добри хора. Той ни помага за Добро.
Светлината, топлината, водата, земята са силите, който хранят живота, а душата е енергия от Бог за момент време.
Водата е живот, водата е извор на живот, водата е дар за живот. Човешкото алчно безумие скоро, много скоро ще предизвика ужасни природни катаклизми срещу живота. Скоро водата ще бъде живот и стратегия за оцеляване в мрака на бе- зумието. Тук в Мастейра/Сакар има много вода, хубава вода, жива вода. Вода за живот.
На бат` Наско Мераков поклон, той е Дар, той е светлинка. Всичките ние, вие, те, застанете до светлинката, подкрепете светлинката, пазете светлината, за да има светлина, за да бъде светлина. Вие самите трябва да бъдете светлинкиq за да виждате пътя.
На Фислиева нива всички знаете местото за отдих. Всички, които поемате към Мастейра/Сакарq спирате, веселите се… на Фислиева нива. Всички знаете, че има вода, всички знаете, че сондажът бе запушен. Защо?
Ние магарета на Мастейра/Сакар и Наско Мераков благодарим на Георги Узунов, Стефан Степанов, Андрей Андреев, Марин Маринов, Анатоли Борисов, че помогнаха вода отново да дарява живот. Те помогнаха, те ни подкрепиха, те ни вдъхнаха Вяра в Доброто.
Петък, 25.11.2022 г., бе направен нов 84-метров сондаж за вода на местото за отдих в местността Фислиева нива. Вода има и ще има, защото водата е надежда за живот.
Благодарим на Тодор Петров, че откри кръвоносния съд на земята, където протича вода.
На всичките тези добри хора, поклон, бъдете здрави, Господ да ви пази и помага, за да помагате и вие и да дарявате Добрина.

Всички ние благодарим за Добрината.

Веселин Кълвачев
От Веселин Кълвачев декември 19, 2022 15:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама