Безработни младежи периодично ще получават информация за работа

От март 23, 2022 12:03

Безработни младежи периодично ще получават информация за работа

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 11 – 17 март 2022 г., брой 10/988 година
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Информационни срещи с неучещи и неработещи младежи, живеещи на територията на община Свиленград, стартират от ОбА. Те ще се провеждат от медиатор с младежи до 29-годишна възраст, които не учат, не работят и не са включени във форми за обучение за придобиване на професионална квалификация.
На срещите младежите ще получават информация относно свободни работни места и активни програми за включване в заетост, възможности за обучение, стажове и чиракуване. Ще се разглеждат актуални обяви за прием в учебни заведения, обяви за конкурси и други подобни.
Целта на инициативата е да се мобилизират неактивните лица да започнат да търсят възможности за включване в заетост или образование, да се насочват към работодатели, да им се оказва помощ при изготвяне на автобиография и необходимите стъпки до започване на работа, заявяват от ОбА-Свиленград.
Срещите ще се провеждат всеки четвъртък от 11:00 часа в сградата на Общинска администрация – Свиленград, на първи етаж в Центъра по проблеми на детската личност /входът е от страна на Ритуалната зала/.

От март 23, 2022 12:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама