Сотир Цацаров награди прокурор от Тополовград

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юни 20, 2016 09:22

Сотир Цацаров  награди прокурор от Тополовград

Почетна грамота от главния прокурор Сотир Цацаров получи административният ръководител на Районната прокуратура – Тополовград, Неда Михалева. Голямата награда тя заслужи за проявен висок професионализъм и за образцово изпълнение на служебните си задължения.
Отличието й бе връчено от административния ръководител на Апелативна прокуратура – Бургас, Любомир Петров. Такива награди получиха прокурори от Ямбол, Сливен и Нова Загора. „За мен е голяма чест, че съм удостоена с почетна грамота от главния прокурор г-н Цацаров. Работата на прокурора е много отговорна. Обичам професията си, работя с удоволствие. Давам си сметка, че е необходима голяма отговорност и себеотдаване за издигане авторитета на институцията и за повишаване на доверието на гражданите към нас. Сега ще го правя с още по-голяма отдаденост”, сподели наградената.
Неда Михалева е административен ръководител в Районна прокуратура – Тополовград, от месец май 2013 година.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юни 20, 2016 09:22
Напиши коментар

3 Коментара

  1. Левскарчо юни 20, 14:50

    Честито за грамотата, но се чудя с какво е заслужена?!? Далече ли е районната прократура от общината ? Разходете се и си намерете работа

    Отговори на този коментар
    • Иван Георгиев юни 21, 11:28

      Коментара ми е към „Левскарчо“.Не трябва да сме черногледи, и да злобеем към успехите на хората. Не съм от техния район , нито пък я познавам госпожата. Но щом е получила награда, това е на база постигнати резултати. И вместо хората от този край на България , непознат на много хора хубаво е да се гордеят, че по някакъв начин ги упоменават и разбират за тяхното присъствие. Не можах да раз тълкувам думите на „Левскарчо“за разходката от Прокуратурата до Община Тополовград.

      Отговори на този коментар
  2. Мария Георгиева юни 20, 12:34

    Честито г-жо Михалева,
    Пожелаваме много здраве и още по-големи успехи в отговорната Ви професия.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама