Новини от Хасковска област и Югоизточна България

Текст, снимки и видео от Хасковска област и Югоизточна България

София Нейчева и Моника Димова са номинирани от списание GRAZIA

5 минути
Двете харманлийски момичета може да подкрепите като гласувате за тях на www.hashtagawards.bg
София Нейчева и Моника Димова

София Нейчева и Моника Димова

София Нейчева и Моника Димова от Харманли са номинирани от списание GRAZIA, като едни от най-добрите създатели на дигитално съдържание в България с #AWARDS.
София е номинирана в категорията FOR EVERY YOU, създадена съвместно с Schwarzkopf. Тя е пример за всяка жена, която има смелост да бъде себе си. Когато не споделя повече за последните пътувания, красивите семейни моменти и ситуациите от ежедневието, Софи посвещава специална част от времето и публикациите си на красотата и все по-рядко срещаното естествено отношение към нея. В тази категория са номинирани също й Боряна Калейн, Диляна Георгиева и Ивайла Тодорова.
Моника получава номинация в категория BEAUTY, която традиционно събира имената на креативните визионери, които създават шедьоври по своите лица, но и по тези на почитателите и последователите си. Когато Моника не е в студиото си Makeup Caché, тя със сигурност е на снимачната площадка на някоя кампания, видеоклип или модна фотосесия, за да гримира най-големите инфлуенсъри и звезди у нас. Освен че гримира другите, Моника има поредица от собствени атрактивни професионални снимки с интересни и вълнуващи визии. Обожава да участва и като модел в различни фотосесии.
Георги Русев, Евгения Джаферович и Ралица Методиева също са номинирани и ще се борят за първото място в тази категория.
Жури от изявени професионалисти на PR практиките, социалните мрежи, маркетинга и шоубизнеса ще оценят всички номинирани, а публиката също има възможност да се включи в избора чрез онлайн вот. Гласуването ще продължи до 23 октомври, а големите фаворити ще станат ясни на 24 октомври.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Verified by MonsterInsights