Новини от Хасковска област и Югоизточна България

Текст, снимки и видео от тази част на България

Изключиха „златния пръст“ от Групата на БСП на ОбС-Харманли

1 минута
Община Харманли купува много стоки от неговата фирма
Любомир Андреев

Любомир Андреев

Любомир Андреев бе изключен от групата на БСП. Това бе обявено на последната сесия на ОбС – Харманли, чрез съобщение на групата на столетницата.

От там коментираха само, че решението е взето “поради несъобразяване с взетите решения на групата съветници за начин на гласуване по време на сесия, липса на комуникация и неприсъствие на важни заседания на групата съветници.”

Господин Андреев е и заместник-председател на ОбС. Той не коментира изключването си и не бе много впечатлен от тази проява. Припомняме, че той бе кандидат за кмет от тази партия на последните избори за кмет. 

Любомир Андреев стана известен като „златния пръст“, защото с неговия глас бе узаконена една от най-скандалните сделки на Община Харманли. Той подкрепи докладна на кмета Мария Киркова, с която 1800 декара край с. Поляново преминават във владения на чуждестранна фирма за около 73 000 000 лева (37 500 000 евро), като в замяна на това на общината ѝ се обещават 3 млн. лева, които ги чакат вече три години.

На тази сесия стана ясно, че фирмата, на която Любомир Андреев е собственик е доставчик на община Харманли за стоки за хиляди лева. 

1 thoughts on “Изключиха „златния пръст“ от Групата на БСП на ОбС-Харманли

  1. Значи и ПОПА е на хранилка към общината …баси наглостта Взима 1500 лева заплата от общината и продава им кофи и цимент на двойни цени …

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Verified by MonsterInsights