Новини от Хасковска област и Югоизточна България

Текст, снимки и видео от Хасковска област и Югоизточна България

Симона Желязкова и тимът ѝ спечелиха I място и 10 000 лв. от Бизнес Уъркшоп

6 минути
Тя е студентка със специалност “Реклама” в НБУ - София
Симона Желязкова спечели 10 000 лв.

Симона Желязкова спечели 10 000 лв.

Симона Желязкова от Харманли, заедно с отбора си спечели първо място и наградата от 10 000 лв. от „Бизнес Уъркшоп`24“. Той се проведе от 4 до 6 октомври в София и в него се включиха около 300 участници. Организатор на събитието бе Менторска бизнес академия Юли Тонкин.
Симона е на 18 години и е студентка със специалност „Реклама“ в Нов български университет – София.
Избрала е тази област, за да задълбочи познанията и уменията си в рекламата и дигиталния маркетинг, тъй като от малка усеща, че това е нейното призвание.
В момента работи като social media manager и UGC (User-Generated Content) създател на съдържание, с което помага на брандове да изградят присъствието си онлайн и да ангажират аудиторията по креативен и автентичен начин.
Нейната роля е не просто да управлява социалните мрежи, а да създава съдържание, което разказва истории, предизвиква емоции и изгражда трайни връзки с клиентите.
Младата харманлийка вярва, че в тази сфера е важно да улавяш тенденциите, но и да създаваш нови стандарти. Затова се стреми да комбинира креативност и стратегия, за да помага на бизнесите да постигат значими резултати и продажби.
Не спира да разширява знанията си със стойностни обучения, семинари и уъркшопи.
Симона силно вярва, че средата, която ни заобикаля е ключова за развитието ни, а на всички тези събития се запознава с амбициозни и упорити хора, създава бизнес-партньорства и трайни приятелства.
В личните си социални мрежи освен че споделя стойностна информация в сферата на социалните мрежи и правилното им развитие, насърчава младите да следват мечтите си, да не се страхуват да рискуват в името на успеха и да не се влияят от мнението и очакванията на хората около тях.

„Не, не е шестица от тотото, а усилия, труд и желание! Защото, когато мечтите срещнат упорита работа, резултатите говорят сами! Да си намерил мисията си и да знаеш какво искаш е най-ценното оръжие, което можеш да притежаваш!“, споделя младото момиче.

Симона преди 6 години.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Verified by MonsterInsights